Johannes Moderaterna i Trollhättan

Du ska få välja!

Till vardags jobbar jag som kock på Trollhättan stad inom äldreomsorgen men även som brandman.
Anledningarna till varför just jag kandiderar till kommunfullmäktige är många, men en viktig fråga för mig är att jag vill förbättra valfriheten för stadens invånare.

Det ska vara enkelt för dig som invånare, ung som gammal, att välja det som passar dina behov bäst av den service skattepengarna finansierar.

En av de frågor jag brinner extra för är att idag får du som beviljas hjälp med maten leverans en gång i veckan. En leverans med kylda matlådor som är massproducerad på andra sida Sverige i Märsta. Dessutom är de fyllda med hel- och halvfabrikat och i bästa fall är måltid nr 7 hela 12 dagar gammal innan det är dags att äta den.
Jag har jobbat med mat till äldre i över 15 år, jag vet att vi kan bättre!

Jag och Moderaterna i Trollhättan kommer arbeta för att utveckla valfriheten kring måltiderna i hemtjänsten, i syfte att få en bättre måltidsupplevelse för just dig, din pappa, farmor eller svärmor som byggt upp Trollhättan. Dem alla förtjänar bättre än dagens lösning utan valfrihet. Vi vill prioritera en god, vällagad och närproducerad måltid.

Du ska dessutom själv få välja när du vill besöka stadens restauranger och att ha valfriheten att äta på plats eller ta med maten ska vara en självklarhet.

Stadens skattepengar ska användas på bästa sätt för att just du ska få ta del av service som passar dig bäst. Så är det inte idag och det vill jag ändra på.

Är valfrihet en viktig fråga även för dig?
Rösta då på Moderaterna i Trollhättan 11 september!

Johannes Johansson
Moderaterna i Trollhättan